How to Design an Extension

Desgewenst kunnen wij een extensie voor u ontwerpen. Elke familie en huiseigenaar heeft zijn driehoek van dromen en deze kunnen veranderen in een uitbreiding die elke hoek van het huis bereikt en zelfs uw terras omvat.

De eerste stap is snel en zonder drama. We nemen de tijd om de gewenste maat op te meten en de muur waarover we gaan bouwen. We zijn redelijk zeker van de afmetingen die u wilt en dit stelt ons in staat om hun locatie zo te plannen dat ze het beste tot hun recht komen in alle toegewezen ruimte die u in de eerste plaats hebt.

Nadat we de metingen hebben gedaan, gewapend hiermee, beginnen we in een gedetailleerd plan met uw overtuigingen en verwachtingen en de bijkomende apparatuur (frame, enz.) Die we nodig hebben om uw uitbreiding te installeren. Wij benaderen uw woning in de veronderstelling dat u wellicht niet thuis bent als de eigenlijke werkzaamheden beginnen. Maar wat als je thuis moet blijven? Heeft u aparte installaties nodig voor verschillende ruimtes, vergelijkbaar met een vrijstaande woninguitbreiding terwijl uw hoofdhuis er niet op staat.

Als je muren begint te verplaatsen en je merkt dat het na de reparatie blijft lekken, werken we snel een plan uit voor de hele voorkant en randen van de aanbouw die we gaan bouwen, zodat je na de klus geen lekkage hebt is gedaan. Dat gezegd hebbende, waarom lekken in nieuwe extensies neerzetten? Dus voor de duidelijkheid, we zijn nog steeds van plan om het dak intact te houden en we hebben te maken met noppenmuren.

Maar wat als u een schommelkameruitbreiding wilt, waarvan wij ook weten dat dit een mogelijkheid is? Dan volgen we je naar boven, een trap die naar binnen leidt door een bestaande deur. Ja! Rechts van de nieuwe aanbouw plaatsen we een deur. Bij een uitbouw aan de schommelkamer zou de nieuwe kamer boven de garage komen te liggen (hierover later meer). Dat betekent ook een deur naar de badkamer rechts van uw bestaande garage.

We weten ook dat u wilt dat de deur die naar binnen leidt, overeenkomt met de hoofddeur, dus we verwijderen ook een buitendeur en vervangen door een zakdeur, wat betekent dat de deur naar binnen wijst, weg van de bestaande garagedeuropening.

Hoe zit het met de verkeers-ula? Dus laten we deze fataliteit niet groot maken. Laat het weg! Wij plaatsen een nieuwe (slechtere kwaliteit) deur en labelen de deur als zodanig. Op die manier kunt u de vervangende deur met de juiste afmetingen kopen in plaats van er zelf een te maken.

Welke patronen komen we nu tegen? Dat is een moeilijke! Het patroon dat we vinden is dat huiseigenaren de voorkant en de hoek van de aanbouw graag hetzelfde houden. Het zorgt ervoor dat het ontwerp er netjes uitziet. De aanbouw mag ook geen lichtgekleurde aanbouw zijn die direct naast een hoofddeur zit met overal donkere kleuren. Dat zou er ziek uitzien. De kleuren moeten overeenkomen in de nieuwe extensie.

OKÉ.! We hebben geconstateerd dat uw nieuwe garage-uitbreiding klaar is. Laten we het timmermansinstinct in jou erkennen en zeggen: "Er gaat niets boven een beetje professioneel werk". Investeer in je eigen beroep. Je zult zo trots op jezelf zijn.

OPMERKING! Als je vragen hebt, bel dan gerust tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag, maar wees gehaast om op te nemen als we geen tijd hebben om je meteen te spreken.

(c) 2006http://www. veronderstelinthe.com

Related Post